Нека Вучићеви сателити иду на изборе, Двери ће остати доследне бојкоту! – Иван Kостић (ВИДЕО)

Нека Вучићеви сателити иду на изборе, Двери ће остати доследне бојкоту, каже наш гост у новој емисији Онамо Намо,  магистар и потпредседник Двери Иван Костић.

иван костић
Дверима је тешко у Савезу за Србију: Иван Костић

У занимљивом разговору Костић говори о стању у Црној Гори и поноси се народним бунтом у њој. Говори о бојкоту Митрополита Амфилохија од стране званичне власти у Србији.

Потпредседник Двери апострофира Вучићеву издају Косова и Метохије и уништавање комплетног друштва. Залаже се за домаћинску и здраву, а не криминалну Србију.

иван костић
Трудићемо се на све начине да покажемо бирачима да је излазак на изборе потпуно бесмислен: Иван Костић, потпредседник Двери

Наш гост је такође говорио о тешком уласку у грађански савез и оштро критикује Зеленовића и Бастаћа, као и организацију Један од пет милиона што ипак иду на изборе. Оштро се противи закону о смањењу цензуса на 3 посто, називајући то Вучићевом новом преваром, а оне који буду учествовали на изборима сателитима власти.

иван костић
Водитељ Велимир Ераковић у разговору са својим гостом

Костић брани одлазак Бошка Обрадовића код Америчког амбасадора и тврди да се разговори морају водити са свима. Презадовољан је резултатима Двери у средњој и западној Србији. Војводина по њему није проблем, али се боји превеликог утицаја Запада на Вучића. На крају закључује да је бојкот једини прави пут и да Двери неће одустати од њега.

Аутор и водтељ емисије је Велимир Ераковић.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.