„Политика“ лаже! Став Русије о Резолуцији 1244 НИЈЕ ПРОМЕЊЕН

Некада утуцајни и угледни дневни лист Политика у новим временима се изгледа почео бавити најприземнијим лажима и медијским спиновањем најгоре врсте.

резолуција 1244
Фото: „Политика“ Printscreen

Наиме, изјаву руског Амбасадора Александар Боцан-Харченка, поводом преговора о Косову и Метохији, Политика је успела да својом насловном страном (која сугерише српској јавности да је Русија одустала од резолуције 1244 и да се залаже за доношење нове) покаже да се активно укључује у креирање јавности и стварање слике да је сутуација око Косова и Метохије потпуно изгубљена, те да смо остали и без подршке братске Руске Федерације.

Политика је изгледа добро проучила гебелсовски начин спиновања, који овог пута превазилази дневно политичке смисалице и прелази у активно учешће у процесу који треба да доведе до дефинитивног губитка српске државности.

11. маја у дневном листу „Россијскаја газета“, који је званични орган Владе Руске Федерације, објављен је текст аутора Александра Борисова који се може сматрати званичним разјашњењем недоумица које су се појавиле у српској јавности поводом интервјуа руског амбасадора Политици

Због јавности треба поменути да је Амбасдор Руске Федерације по стоти пут поновио став да се преговори морају водити у оквирима међународног права и Резулуције 1244, а да се после договора ( који не сме бити временски орочен ) може донети и нова резолуција, коју ће СБ УН потврдити.

Посебан нагласак је дат на то да ће Руска Федерација подржати оно решење које одговара Србији, што је заправо и велики тест за све нас Србе, јер пред собом би морали да признамо да је у „нашем интересу“ да одустанемо од темеља наше духовности и државности.

Оваква насловна страна би и Гебелса учинила поносним на његове модерне ученике, али би и свим грађанима требало да буде јасно да нешто морају да прочитају до краја (изјава руског Амбасадора би одузела „велика 2 мин“ нашег драгоценог времена) да би се лаж разоткрила и да би се избегао статус заблуделог стада, каквим нас сматрају. Зато сви сад на умивање, мора се десити буђење из коме, јер игра која је почела полако улази у финале.

ПССУ

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.