ЈЕДНОМ ЕМИСИЈОМ РАСТУРИО ЗАВЕРУ: Ово је никад виђена специјална операција која има за циљ…(ВИДЕО)

Корона вирус је операција глобалних размера са циљем формирања једне светске владе, тврди економиста и публициста Данило Тврдишић.

данило тврдишић
Данило Тврдишић

Он пандемију назива “пландемија” тврдећи да иза свега стоје власници крупног капитала односно – банкари.

– Ова пландемија представља највећу, најсвеобухватнију, најорганизованију специјалну операцију на нивоу целог човечанства.

– Ствари морамо називати правим именом. Ковид операција има за циљ стварање једног робовласничког поретка у коме ће до крајњих граница бити суспендована људска права, слободе, приватност и све оно што човека издваја од животиња и чини га слободним бићем – објаснио је Тврдишић.

Tврдишић каже да сатанске снаге на испуњењу овог циља раде још од Француске буржоаске револуције и да се иде у правцу чиповања, стварање глобаног концентрационог логора који ће контролисати једна “светска влада”.

Ово што тренутно проживљавамо подсећа на филм „Еквилибријум“: Данило Тврдишић

Он је посебно указао на то да кроз страх светски, али и српски моћници, покушавају да натерају људе да раде ствари које су директно против њиховог интереса, попут ношења маски које нарушавају здравље а притом не штите од ковида.

– Оваква медијска кампања никад није виђена. Од Владивостока до Вашинтона, од Београда до Брисела ми видимо један исти наратив.

Приказују се специјалне емисије за ширење страха које извештавају колико је људи умрло – указао је он и подсетио да се смртност у Србији ове године мања у односу на прошлу годину, што директно руши све оно што нам говоре на телевизији.

Погледајте како је Тврдишић растурио „корона операцију“: