Ово је цивилизацијски сукоб ДОБРА И ЗЛА, одлучите на којој сте страни! Бранко Драгаш (ВИДЕО)

Гост у емисији „Политикон“ аутора и водитеља Данила Тврдишића на Јутјуб каналу Хелмкаст био је економиста Бранко Драгаш.

бранко драгаш
Бранко Драгаш

Говорећи о српским аутошовинистима Драгаш наглашава: “Њихов идол је Радомир Константиновић, а њихово свето писмо је Константиновићева књига „Филозофија паланке“. Аутошовинисти су… Је л’ мрзиш Србе? Је л’ мрзиш Србију? Па иди одавде! Ако си ти способан, ти ћеш да одеш било где. Али, не!

Они не могу да оду нигде. Знаш зашто? Неспособни су! Ништа не знају.

Необразовани су! Глупи су! Малограђанери и аутошовинисти су примитивци!“ Настављајући о кризи запада Драгаш каже: “Ми имамо срећу да пропада западна цивилизација. Клаус Шваб говори да је следећи потез да се државе укину, да буде једна валута, једна влада, једна војска. Циљ је да човек буде потпуно контролисан, али не као у Орвелу, јер је то превазиђено.

бранко драгаш
Бранко Драгаш

Него као код Хакслија, врли нови свет укојем је човек потпуно под контролом великог инквизитора. Ово је дакле, цивилизацијски сукоб добра и зла, а свако понаособ даје одговор за себе којој ће страни прићи, страни добра или зла.“

Говорећи о вакцинацији Драгаш подвлачи: „То да ли ћеш да примиш вакцину, то је твоја лична ствар. Али кад чујем неке који кажу да су се вакцинисали само да би могли да путују, ја постављам питање – чекај да ли си ти нормалан или си дебил. Ако си одлучио да примиш вакцину то треба да буде јер ти верујеш у то, ако си прочитао шта тамо пише. Ако у то верујеш, потпишеш и у реду је. Али немој то да следиш зато што су то велики медији рекли, и зато што је то крупни капитал рекао, јер они уништавају човечанство. Дакле, велики ресет води у велики сукоб, то је сада постало очигледно“.

Целу емисију можете погледати овде:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.