Зна Вучић одлично шта и кад треба да потпише! Срђа Трифковић

Срђа Трифковић је на самом почетку интервјуа за Хелм Kаст врло јасно објаснио како је Бајден дивљачки и аматерски покрао изборе у Америци, и на који начин Трамп може објективно да се врати на чело САД у релативно кратком року.

срђа трифковић
др Срђа Трифковић

Срђа Трифковић је српски и амерички публициста, политичар и историчар. Дипломирао је у области међународних односа на Сасекс универзитету у Уједињеном Краљевству. Докторирао је из области историје на Универзитету у Саутемптону у Уједињеном Краљевству. Био је саветник Владе Републике Српске и њен заступник у западним медијима у периоду до 1995. За време распада Југославије је обављао дужност представника Републике Српске у Лондону, и био је саветник Биљане Плавшић током њеног председничког мандата. Био је саветник Војислава Коштунице, током његовог председничког манадата, као и саветник престолонаследника принца Александра II Карађорђевића. Др Срђа Трифковић је био директор центра за међународне односе при Рокфорд институту у Илиноју до 31. децембра 2008, када је дао оставку. Био је уредник одељења међународних односа при америчком палеоконзервативном магазину Хронике (1998–2009). Као новинар је радио за британски ББЦ радио, Глас Америке, амерички U.S. News & World Report, Вашингтон Тајмс, као и за београдски магазин Дуга.

Трифковић је дао објективну правну анализу и навео јасан механизам повратка на власт Трампове војне и обавештајне структуре, која га подржава од самог почетка.

У даљем излагању, Трифковић је сумирао распоред политичких карата Ирана, Кине и Европе која још увек преживљава неминовни колапс, као и исцртавање потпуно нове геоплитичке карте света. Он је дао прецизне инсајдерске податке о Вучићевој еквибрилистици пре званичне издаје основних српских националних интереса.

Више о свему сазнајте у новом интервјуу на каналу Хелм Каст.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.