ЖЕСТОКА РАСПРАВА У СТУДИЈУ – ЂУКАНОВИЋ ПОРУЧИО: Узмите паре и гласајте против СНС! (ВИДЕО)

0

Још једна ужарена расправа у емисији „РасПравда“ – народни посланик Владимир Ђукановић први је представник владајуће странке који се одазвао позиву, а у разговору који је трајао више од два сата одговарао је на питања о најтежим оптужбама на рачун државног руководства: о кршењу Устава, о одрицању од Косова и Метохије, о нерегуларностима избора, о противзаконитој „геј паради“, о концентрацији власти у рукама једног човека…

владимир ђукановић
Владимир Ђукановић и водитељ Зарковић у жару дискусије

Посебно жестока расправа је била на тему притисака СНС на Србе на Косову и Метохији да изађу на шиптарске изборе. Иако је аутор Мидраг Зарковић изнео да је прећено чак и социјалним случајевима да ће им бити укинута помоћ ако не гласају за Српску листу иза које је стајао СНС, Ђукановић је тврдио да притисака није било.

Владимир Ђукановић је рођен 1979. године. Дипломирао је на Правном факултету у Београду, урадио мастер рад на тему “Кривично право у Законику Књаза Данила Петровића”, уписао докторске студије на Правном факултету универзитета “Унион” и пријавио тему “Правна регулација интернет игара на срећу”. У својој биографији наводи да се политиком активно бави од 1997. године и да је прошао “све стадијуме у политичкој организацији, од општинског одбора до самог врха”. Наводи и да је “што се новинарства тиче прошао све стадијуме, од писаног, преко радио до ТВ новинарства. Дугогодишњи сам радио и ТВ водитељ”. Истиче да је у сектору игара на срећу радио од 2007. године, “био сам правник спортских кладионица “Моцарт” и “Меридиан”, бавим се развојем интернет игара на срећу”. Био је члан Српске радикалне странке, а радио је као новинар у емисији “Радикалски таласи”, на радио “Фокусу“, телевизији “Свет плус” и писао за дневни лист “Правда”. На телевизији “Коперникус” води емисију “На кафи са Ђуком”. За председника Скупштине Државне лутрије изабран је 2013. године. На захтев СНС-а да се сви страначки кадрови одрекну дуплих функција, у августу 2014. поднео је оставку на место председника Скупштине Државне лутрије Србије, а Влада Србије усвојила је оставку у јануару 2015. Члан је Главног одбора Српске напредне странке. На изборима у марту 2014. изабран је за посланика у Скупштини Србије.

Изнервиран овим оптужбама он је рекао да гарађани ако им неко понуди новац да гласају за СНС треба да изму те паре а онда гласају против напредњака.

владимир ђукановић
Владимир Ђукановић

Ђукановић је релативизовао и смисао Бриселског споразума тврдећи да је он само куповина времена и да ће престати да се примењује. Вођена је и жестока дискусија око постављања границе и довођења шиптарске полиције на административну линију за коју је гост оптуживао претходну власт, а водитељ СНС и Александра Вучића.

Kaко је Ђукановић одговарао на многобројне оптужбе и око чега је вођена највећа свађа погледајте у емисији:

 

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.