НАТО вежбе на руским границама у време пандемије КРАЈЊЕ СУМЊИВЕ (ВИДЕО)

Новинар Миодраг Зарковић, аутор емисије „Спин.њет“, сматра да ће се увођење ванредног стања председнику Александру Вучићу обити о главу а да је његово понашање од почетка избијања кризе због короне контиунитет медијске хистерије која прати власт СНС од 2012. године.

миодраг зарковић
Миодраг Зарковић

У емисији “Тема” Зарковић говори о Вучићевим кршењима Устава и другим скандалима који прате Вучићеву власт.

Он је рекао да је тренутна потпуна изолација Срба на КиМ од централне Србије само једна од последица Бриселског споразума иза којег стоји Вучић. Зарковић објашњава да су захваљујући Вучићу данас Курти и Тачи, под изговором короне, по први пут од 1999. одсекли север КиМ од Србије.

– Велеиздајничка косметска политика је главно обележје Вучићеве владавине – каже Зарковић.

миодраг зарковић
Миодраг Зарковић и Игор Маринковић

Коментаришући држање ЕУ у пандемији Зарковић каже да се на примеру Италије види да у западној Европи нема никакве солидарности и да ЕУ одавно више не постоји. Он је указао да је Кина помогла Италији док ниједна земља ЕУ није послала ни финансијску ни медицинску помоћ.

Зарковић је изразио забринутост што у време пандемије НАТО не одустаје од вежбе на руским границама, а САД довлачи у Европу десетине хиљада војника, и да страхује да се иза тога крију мрачне намере, али да верује да је Русија спремна на сваки сценарио.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.