Вучићу, дај ДНК и стави тачку на причу да ти је Муслију отац! (ВИДЕО)

0

Не може из Чачка да се стигне у Београд за сат и 15 минута. Поготово ако је гужва, треба вам још један сат. Аутопут Милош Велики је требало да се уклопи да улази код Сајма, то би било најбрже и најисплативије, рекао је лидер Нове Србије Велимир Илић гостујући у емисији „Реч“ продукције Хелмкаст.

велимир илић
Велимир Илић

– Према пројекту Светске банке само су исплативи коридори 10 и 11, а све друго није ни приближно исплативо да би пословали позитивно. Мора 8.000 аута да прође дневно да би био исплатив – рекао је Илић изневши и друге детаље зашто су остали аутопутеви неисплативи, а њихово одржавање скупо.

Аутопут Милош Велики чак нема употребну дозволу, 106 километара он нема ниједну пумпу, угоститељску радњу, вулканизера, није све само направити траке. Ово је све на дивље. Улазак на овај аутопут је чиста авантура – казао је Илић.

Он је рекао да је требало да радимо аутопут преко Вишеграда за Сарајево, „дошао је Ердоган и то променио да аутопут иде преко Тузле и муслиманског дела“.

– Ово је трећа влада без иједног инжењера. Никада правник или економиста није руководио градњом. Зорана сем мог пројекта, ниједан пројекат није започела. Земљиште ПКБ Београд ће да се претвори у грађевинску зону, то је неко узео за мале паре и крије се ко је то купио. Овде мафија ради главни посао, што она зацрта, то држава оствари. Председник планира, пројектује, његов брат гради, Зоранин муж исто гради, сви су ту ушемили, мафија – и она гради, покуповала неке фирме у бесцење – оптужује Илић.

Он је упитао да ли неко зна колика је производна цена нафте.

– Педесет седам динара. Све остало је акциза и ПДВ. Зато наши сељаци иду у Републику Српску да купе нафту. Акциза је порез на луксуз. Како може пољопривреда да буде луксуз? – упитао је.

Он је рекао да све извршиоце треба одмах похапсити, и додао да је пљачка на сваком кораку.

– Дођем у Београд, избацим четири жмигавца на 20 секунди, нисам ништа доручковао и само да купим нешто да једем и ухватило ме Око соколово, и казна 25.000.

Замислите колико су мале плате у Србији, а казна 25.000 динара – навео је лидер Нове Србије.

Он је објаснио како режимске фирме, да би оправдале средства кредита Светске банке за гасификацију, уместо по градовима, граде гасовод по селима јер кредитора интересује само колико километара је изграђено.

– Много им је лакше на селу, нема тротоара, нема имовинских проблема, овамо само земљу раскопају. У граду не можете да урадите сто метара, а у селу 10 километара. Никоме тај гас тамо не треба, сви се греју на дрва.

Та села немају воде, али имају гас – навео је Илић.

Он је рекао да не разуме да председник дозвољава приче да му је Фахри Муслију отац.

– Ја да сам Вучић и да нека жута штампа пише да ми је Муслију отац, па ја бих узео оца за руку и отишао да дам ДНК и рекао, изволите, утврдите.

Ако председник не зна ко му је тата, па како зна коју државу води?! – узвикнуо је Илић и наставио:

– Ово је земља у којој, ако сте противник Александра Вучића, не можете да живите нормално. Једино да побегнете негде. Да сам млађи, не бих био две секунде у овој земљи.

Он је открио да му је после Петог октобра обећано да ће бити председник Србије, затим како је Коштуница једном реченицом умирио Меркелову која је тражила признање Косова, али и како је СНС свуда наместио своје чуваре изборних кутија на последњим изборима. Такође је одговорио на питање да ли је боља његова ракија или Томина, а сазнаћете и какве је „курсеве завршила Ана Брнабић по Америци“, и зашто „Марко Ђурић има срце као пиленце“. Открио је и да ли је Вучић заиста раноранилац, те испричао како су сви у Влади „седели к’о троване рибе“ док су га чекали на седници.

Илић је открио да чича Томина „колиба“ не постоји само на Сави на Новом Београду, но и у Минску, „поред 13 кућа породице Карић“. Он је ексклузивно испричао и како га је Карић „навукао“ да „забије нож у леђа Вучићу“ и шта му је све рекао тада у престоници Белорусије.

Илић је навео и где је Динкић склонио паре, што му је открио један Американац.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.