Следи нам страшан слом, народ мора на улице да прекине ово лудило (ВИДЕО)

0

Као дугогодишњи дописник Танјуга из Лондона Љепојевић објашњава ситуацију у Великој Британији поводом тврдњи о новом соју вируса, објашњава позадину Брегзита и ко је победник преговора о трговинском уговору, Енглези или ЕУ.

синиша љепојевић
Синиша Љепојевић

Ковид-19 је пројекат који се отргао контроли својим ауторима који нису очекивали да ће грађани тако брзо престати да се плаше. Осим губитка страха народ је престао да има поверење у институције због чега је све теже контролисати ситуацију – тврди у интервјуу за Хелм Каст новинар и публициста Синиша Љепојевић.

Љепојевић у емисији каже да је вирус оригинално направљен у САД и да су, осим америчких, у његовој изради учествовала и два кинеска стручњака. Он детаљно открива локације стварања Ковида-19 и пуштања у популацију.

Он у емисији открива да је вакцина коју продаје компанија Фајзер заправо производ другог произвођача, објашњава улогу Ватикана у пројекту Ковид-19 и коментарише теорије о ширењу вируса путем авионског горива и електромагнетних таласа.

Као дугогодишњи дописник Танјуга из Лондона Љепојевић приближава гледаоцима ситуацију у Великој Британији поводом тврдњи о новом соју вируса, објашњава позадину Брегзита, као и то ко је победник преговора о трговинском уговору – Енглези или ЕУ.

Ни Папа не може против машинерије Ватикана која га окружује: Синиша Љепојевић

Он анализира стање у ЕУ, Француској, Немачкој, САД и Русији. Тврди да САД клизе ка самоизолацији и сецесији појединих чланица федерације. За Путина каже да је принуђен да учествује у пројекту Ковид-19 како би спасао Русију од горег напада.

Љепојевић открива какве је изјаве Вучић давао Американцима о Космету пре доласка на власт и како је документација о томе украдена из Министарства спољних послова када је СНС дошао на власт.

Он детаљно објашњава стање у ЦГ после избога и позадину напада Мандића и Медојевића на премијера Здравка Кривокапића, као и нападе медија блиских режиму у Србији.

Погледајте цели интервју:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.