Разарање српског етничког простора: Стварају нове нације усред Шумадије, а ево и које

0

Гост у емисији „Политикон“ аутора и водитеља Данила Тврдишића на каналу Хелмкаст био је проф. др Зоран Милошевић, социолог религије.

зоран милошевић
Украјина се убрзано спрема за оно што следи: Зоран Милошевић

Указујући на све турбулентије време које је пред нама, професор Милошевић подсећа да се геополитичко клупко све убрзаније одмотава и да је свет у завршној фази припрема за сукоб који ће, по његовом мишљењу, отпочети Мајданима у Украјини и Белорусији.

„Из Вашингтона је стигло наређење да се крене са изазивањем сукоба у Украјини и Белорусији. Двадесет петог марта треба да се догоди други талас обојене револуције у Белорусији. Такође, тада треба да крене напад на Доњецку и Луганску народну Републику. То су два жаришта која ће бити отворена и тест за даље“, каже он.

Професор Милошевић је такође нагласио да је свет са доласком Бајдена постао опасније место него за време Доналда Трампа. Питање је заиста ко контролише ту власт на чијем је челу Бајден? Из свих оних снимака које можемо да видимо Бајден је већ сенилан човек и јасно је да је само лутка у рукама правих господара.

Када је говорио о српском питању данас, Милошевић је указао на једну мање познату чињеницу. Наиме, уз издашну помоћ Сорош фонда и са кадровима са новосадског Универзитета, у Србији се форсира стварање два нова народа који немају никакво историјско ни национално утемељење. То су Шопи и Торлаци. Стварање нових народа се ради на србофобној основи. Код њих се развија мржња према Србима, мржња према ћирилици и равнодушан однос према православљу (што су темељне одреднице нашег идентитета).

Погледајте цео интервју:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.