Кад вам дају милијарде долара, морате да ставите потпис! Милан Пашански (ВИДЕО)

Основа целе приче око „нон-пејпера“ – тврди Пашански је координисан притисак на председника Србије, да уради оно што је обећао.

др милан пашански
„Зашто је сваки нон-пејпер документ упућен на адресу Владе Србије или на председника?“: Др Милан Пашански

Гостујући у емисији „Кота 17“ продукције Хелмкаст, Професор Милан Пашански је на самом почетку интервјуа објаснио да је „нон-пејпер“, шарада и унапред смишљена прича од оних који су помогли Вучићу да дође на власт. Основа целе приче око „нон- пејпера“, тврди Пашански, је координисан притисак на председника Србије, да уради оно што је обећао.

– Како иначе објаснити да сваки „нон-пејпер“ документ, где год да се појавио, је управо био упућен на адресу Владе Србије, односно Александра Вучића – пита се Пашански.

Гост је врло детаљно и јасно образложио, зашто председник Србије просто не може да врати документ пошиљаоцу истом брзином којом га је и добио.

Наиме, дешава се управо супротно.

– Председник јавно нагађа ко је могао да пошаље ову врсту ултиматума који дефинитивно прекраја границе Балкана, без икаквог утицаја Србије у оквиру решења косовског питања као и статуса Републике Српске – указује Пашански.

У оквиру свог импресивног и аргументованог излагања о природи „нон-пејпера“, и коначног разрешења граница на Балкану, Пашански је изнео још неколико запањућих чињеница које можете погледати у нашој емисији.