Време је да Србију воде родољуби – Вучић је егоманијак и кукавица! (ВИДЕО)

Адвокат Феђа Димовић, члан Београдског синдиката и један од оснивача Покрета за одбрану Косова и Метохије каже да су протести по српским градовима доказ да је народу прекипело и да су „за ново ширење пандемије одговорни Александар Вучић и његови чауши“.

феђа димовић
Феђа Димовић

Димовић је подсетио да је Вучић, да би повећао излазност на изборима, обмануо грађане да је вирус прошао, а онда одмах сутрадан после избора окривио народ за ширење болести.

Он је рекао да су разговори Александра Вучића са шиптарским терористима завршна фаза његове издаје Косова и Метохије, али да га је изненадио народни бунт.

Димовић указује на технике којима режим разводњава и растура протесте.

Он каже да Вучић није храбар човек, иако покушава тако да се представи и да је одустајање од затварања студентских домова и увођење полицијског часа због протеста доказ његовог кукавичлука. По њему грађане је додатно изиритирала и претња присилном вакцинацијом.

– Код Вучића постоји одређени комплекс да покаже да је много храбрији него што јесте и да те се црте његовог карактера одражавају на његову политику. Многе ствари које ради, ради из страха да може да му се деси нека револуција… Он је човек чија се политика искључиво своди на праћење рејтинга – каже Димовић.

Он каже да је време да родољуби дођу на чело државе и да треба бити посебно опрезан да Вучић не буде замењен неким “новим Вучићем у рукавицама” који би и даље слушао запад.

Коменаришући идеолошке сукобе међу демонстрантима, Димовић каже да су борба за демократију и одбрану институција тачке на којима обе стране могу да се уједине. Као доказ угрожених институција он указује на асистирање полицији криминалних група на разбијању демонстрација.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.