У току је незабележена операција потчињавања свих влада света! – Веља Чупић (ВИДЕО)

Гост у емисији „Политикон“, аутора и водитеља Данила Тврдишића, на Јутјуб каналу Хелмкаст био је новинар и публициста Веља Чупић.

веља чупић
„Ђинђића су извели на стрељање његови тзв. сарадници“: Веља Чупић

Говорећи о значају марта месеца у коме се обележавају годишњице убиства Зорана Ђинђића и Слободана Милошевића и значаја ових догађаја за новију српску историју, Чупић наглашава: „Ви имате ситуацију да људи који немају у идеолошком смислу ништа заједничко са Зораном Ђинђићем, да се они представљају као највећи баштиници његовог наслеђа – такозвани „носачи ковчега“. Чеда Јовановић, који је био човек земунског клана, он тумачи наслеђе премијера Зорана Ђинђића. Зорана Ђинђића су, дакле, извели на стрељање његови такозвани сарадници, који су били у функцији страних обавештајних служби (највише енглеске). Имате изјаву Бебе Поповића који каже да су их пре атентата органи безбедности британске амбасаде звали да им саопште да је угрожена безбедност Зорана Ђинђића. То је била савршена покривалица за акцију.“

Указујући на пројекте које Србима стално и изнова треба да убаце лажне идентитете, Чупић наставља: “Никако се Србима не да да буду оно што јесу.

Увек се прича о Србима искривљује. Сетите се филмова Вељка Булајића, сетите се идеологије једног Војислава Шешеља који је „требало“ да буде репрезент неког српског национализма.“

„Србима не дају да буду оно што јесу“: Веља Чупић

Осврћући се на небивалу светску кризу изазвану корона вирусом, Чупић наглашава:

„Главна последица кризе је та што је суспендована држава. Ми присуствујемо уништавању националних држава, као таквих, и њиховог смисла. Циљ је апсолутна контрола људи и ограничавање онога што људе чини боголиким бићима, а то је њихова слобода. Још једна последица овог лудила је да су се државе енормно задужиле“.

Овде можете погледати целу емисију:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.